post-image

Умови політики конфіденційності в інтернет-магазині.

Персональні дані.

1.1. Оформляючи замовлення або реєструючись на сайті https://Perukar.com, користувач дає свою згоду Адміністрації на збір і обробку (накопичення, зберігання, відновлення, використання, поширення, знеособлення і знищення) зазначених даних, а саме: прізвище, ім'я та по батькові, електронної пошти, номери телефону, адреси, інших даних, - з метою забезпечення реалізації відносин купівлі-продажу, відносин у сфері захисту прав споживачів у сфері реклами й маркетингових досліджень, а також дає свою згоду на передачу його даних ТОВ «НОВА ПОШТА» (ЄДРПОУ 31316718), іншим транспортно-експедиторських і кур'єрським організаціям, будь-яким Банкам і / або фінансовим установам та іншим третім особам (без обмеження) на розсуд Perukar.com. Дане положення діє без обмеження терміну дії.

1.2. Джерелом збору персональних даних є інформація, безпосередньо і добровільно надана користувачем.

1.3. Власником наданих Користувачем персональних даних є https://Perukar.com, Розташування: 69032 м. Запоріжжя, вул. Незалежної України, 82. База персональних даних «Клієнти» знаходиться за адресою Perukar.com 69032 м. Запоріжжя, вул. Незалежної України, 82.

1.4. Суб'єкт персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», має право: знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом; отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані, на доступ до своїх персональних даних; отримувати не пізніше, ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, обробляються або зберігаються його персональні дані, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються; висувати вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних; висувати вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи вони не достовірні, на захист своїх персональних даних від їх незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи; звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та посадових осіб, які уповноважені забезпечувати захист персональних даних, або до суду; застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних; вносити застереження про обмеження прав на обробку своїх персональних даних при наданні згоди; відкликати згоду на обробку персональних даних; знати механізм автоматичної обробки персональних даних, на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

https://www.facebook.com/perukarr/ https://www.instagram.com/perukar_com/